Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ξεχωριστό bazaar ευαισθησίας και αλληλεγγύης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα έσοδα θα διατεθούν για εμβόλια σε παιδιά που οι γονείς τους είναι ανασφάλιστοι.

Ένα διαφορετικό Bazaar ευαισθησίας και αλληλεγγύης για παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη πραγματοποίησε το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας.

Τα μέλη και οι φίλοι του ιατρείου έφτιαξαν χειροποίητα στολίδια και άλλα πανέμορφα αντικείμενα και τα διέθεσαν σε χαμηλές συμβολικές τιμές σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για εμβόλια για μικρά παιδιά των οποίων οι γονείς είναι ανασφάλιστοι.

Το κοινωνικό λοιπόν ιατρείο επέλεξε να δημιουργήσει αντικείμενα χειροποίητα για να τα διαθέσει στο κοινό σε μια προσπάθεια και να γνωρίσει το κοινό το κοινωνικό ιατρείο και το σκοπό του αλλά και για να ευοδωθούν οι προσπάθειές του για τα μικρά παιδιά.

Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια συνέδραμαν σημαντικά πολλοί, όπως το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας το οποίο διέθεσε τα έσοδα από το δικό του Bazaar στο κοινωνικό ιατρείο, οι ποδηλάτες Πρέβεζας και αρκετοί ακόμη συμπολίτες.

«Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια που κάνουμε αναγνωρίζεται και αυτός είναι και ένας παράγοντας που κι εμάς μας ενθαρρύνει για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Παρόλα αυτά πάγιο αίτημά μας στο οποίο η δημοτική αρχή δεν θα πρέπει να κωφεύει είναι η εύρεση ενός χώρου για να στεγαστεί το Κοινωνικό Ιατρείο» επισήμαναν στο atpreveza.gr τα μέλη του.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθαρρυντική και τις επόμενες ημέρες το bazaar θα μεταφερθεί υπαίθρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.