Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τρόφιμα και ρούχα συγκεντρώνουν οι Ροδολίνοι στο Ρέθυμνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Την Κυριακή στις 11 το πρωί.

«Δώσε τρόφιμα και ρούχα εκεί που τα χρειάζονται». Αυτό είναι το μήνυμα αλληλεγγύης, που στέλνει προς όλους τους Ρεθυμνιώτες -και όχι μόνο- η καρναβαλική ομάδα των «Ροδολίνων», την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, οργανώνοντας συλλογή τροφίμων (μακράς διαρκείας), ρούχων, φαρμάκων και ό,τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε συνανθρώπους τους, που τα έχουν ανάγκη.

Τα μέλη των «Ροδολίνων» θα βρίσκονται από τις 10 το πρωί στο cafe Barcode (Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Ρέθυμνο), όπου σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της επιχείρησης, θα δράσουν για την αλληλεγγύη, τον άνθρωπο, τον τόπο. Η εθελοντική αυτή δράση, έρχεται ως συνέχεια δράσεων καρναβαλικών ομάδων, που διατηρώντας το μήνυμα του θέματος των Αποκριών του 2012, «Η Οδύσσεια των Ελλήνων», πιστεύουν πως, μέσω της συνεισφοράς και της αλληλοβοήθειας, όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Η φετινή θεματική τού Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είχε στόχο να υπενθυμίσει στην κοινωνία τού Ρεθύμνου -και όχι μόνο- την ιστορικά επιβεβαιωμένη και χρονικά διαπιστωμένη αντοχή των πολιτών, των Ελλήνων, στις κατά καιρούς «Οδύσσειες» και την επιτυχημένη έκβαση του αγώνα που δίνουν για να φτάσουν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί στην «Ιθάκη». Έτσι, λοιπόν, η ομάδα «Ροδολίνοι», αισιόδοξη, αναλαμβάνει εθελοντικά να σταθεί σε όλους όσοι έχουν ανάγκη στήριξης.

Ως εκ τούτου, ό,τι συγκεντρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, θα δοθεί σε φορείς τού Ρεθύμνου, ώστε να μοιραστούν σε οικογένειες, που έχουν ανάγκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.