Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Οι δύο φίλοι που ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γνωρίστηκαν τυχαία σε μια πισίνα.
Ο 12χρονος Isaac Noltin και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερός του Dakotah Zimmer από το Μιζούρι των ΗΠΑ γνωρίστηκαν τυχαία σε μια πισίνα το περασμένο καλοκαίρι, έγιναν φίλοι και άρχισαν να ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά… μέχρι και το ίδιο βάδισμα!

Τα δύο αγόρια δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι εκτός από τις εξωτερικές τους ομοιότητες τους συνέδεε κάτι πιο βαθύ… ήταν αδέρφια!

Ο Dakotah είπε στον Isaac ότι γνώριζε για την ύπαρξη ενός αδερφού, τον οποίο όμως δεν είχε γνωρίσει ποτέ γιατί είχε δοθεί για υιοθεσία σε μια γυναίκα με το όνομα Dawn. «Έτσι λένε τη μαμά μου» του απάντησε ο Isaac.



Για τη συγκινητική ιστορία της γνωριμίας τους μίλησε η μητέρα του Isaac, Dawn Noltin, στο today.com, η οποία όπως εξομολογήθηκε δεν είχε καταφέρει να βρει τον τρόπο να πει στο παιδί της ότι τον είχε υιοθετήσει.

Αρκετό καιρό προτού γνωριστούν εντελώς τυχαία τα δύο αγόρια, είχε αρχίσει να συμβουλεύεται φίλους και τον πνευματικό της για το πώς μπορούσε να το ανακοινώσει στο παιδί της και να του πει ότι είχε ακόμη έναν αδερφό, καθώς γνώριζε ότι όταν ξεκινούσαν τα σχολεία θα πήγαιναν στο ίδιο γυμνάσιο και σίγουρα η ιστορία τους δε θα έμενε κρυφή για πολύ.


Η Asley, ο Dakotah και ο Isaac

Μία ημέρα μετά τη γνωριμία του με τον Dakotah ο Isaac ρώτησε τη μητέρα του αν ήταν υιοθετημένος και όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί το πίστευε αυτό της απάντησε ότι είχε βρει τον αδερφό του.

«Βάλαμε και οι δύο τα κλάματα. Εγώ ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα έναν αδερφό. Πάντα ήθελα να έχω αδερφό και ζητούσα να αποκτήσω αδέρφια» είπε το νεαρό αγόρι.

Η μητέρα του Isaac ήταν μόλις 16 ετών όταν τον γέννησε, ενώ είχε ήδη αποκτήσει ένα χρόνο πριν τον Dakotah. Η Dawn τη γνώρισε μέσω ενός κοινού τους φίλου και μιας και είχε ήδη μια κόρη σε ηλικία 19 ετών και τη μεγάλωνε μόνη της, «ξύπνησε το μητρικό της ένστικτο» -όπως είπε- και προσφέρθηκε να προσέχει για λίγο καιρό το νεογέννητο Isaac.



Μερικούς μήνες μετά δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη βιολογική μητέρα του Isaac, η οποία την ενημέρωνε ότι ήταν πάλι έγκυος. Η γιαγιά του Issac τη ρώτησε τότε αν ήθελε να υιοθετήσει το μωρό και 18 μήνες μετά ο Isaac ήταν επίσημα παιδί της.

Ο Dakotah και η αδερφή του Ashley ζουν με τη γιαγιά τους, η οποία ανέφερε ότι ο Dakotah γνώριζε πάντα για την ύπαρξη του αδερφού του. «Είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά συναντήθηκαν» είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.