Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ξεφορτώθηκε το μισό του βάρος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά χάρη σε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Ο 49χρονος Tony κατάφερε να χάσει περισσότερα από 90 κιλά και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό του στη ζωή παρότι στην κυριολεξία ζούσε ένα… δράμα! Ο άτυχος άντρας το διάστημα που πάλευε να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά που απειλούσαν τη ζωή του έχασε τον πολυαγαπημένο του γιο, χώρισε από τη σύντροφό του και ήρθε αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μείνει άστεγος.

Η ιστορία του παρουσιάστηκε στην εκπομπή Extreme Makeover: Weight Loss Edition χτες το βράδυ στο ABC.

Ο Tony έφτασε να ζυγίζει πάνω από 180 κιλά έχοντας δουλέψει για περισσότερα από 30 χρόνια σε μια αλυσίδα fast food.

Τα προβλήματα με το βάρος του ξεκίνησαν στην εφηβεία του και όταν στα 21 του απέκτησε ένα γιο με ειδικές ανάγκες, βρήκε μεγαλύτερη παρηγοριά στο φαγητό.



Την πρώτη εβδομάδα συμμετοχής του στην εκπομπή ο Tony έμαθε ότι ο 28χρονος γιος του Marcus που έπασχε από εγκεφαλική παράλυση δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά του.

Και σαν να μην του έφτανε αυτό, η αρραβωνιαστικιά του μη μπορώντας να συμβιβαστεί με την προσπάθεια για αλλαγή στη ζωή του και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής αποφασίζει να τον χωρίσει μετά από 168 μέρες από τότε που ξεκίνησε τη δίαιτα.



Εξαιτίας του χωρισμού μένει άστεγος και κοιμάται στο αυτοκίνητό του μέχρι να βρει ένα καινούριο σπίτι.

Οι εβδομάδες που ακολουθούν είναι ακόμη χειρότερες, καθώς ο Marcus πεθαίνει. Όμως ο Tony δεν το βάζει κάτω.



Έχει φτάσει πλέον να ζυγίζει 102 κιλά μετά από εννιά μήνες προσπάθειας και η εκπομπή τον επιβραβεύει με χρηματικό έπαθλο, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσει το δικό του χώρο για να ζήσει.

Η εκπομπή είχε χαρούμενο τέλος καθώς ο Tony όχι μόνο έχασε τα παραπανίσια κιλά του, αλλά ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα στο τέλος του επεισοδίου έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αγαπημένη.



«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατάφερνα να ξεφορτωθώ τόσο βάρος» είπε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.