Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«Εξαφανίστηκαν» 25 τόνοι πατάτες Νευροκοπίου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μοιράστηκαν σε μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Φτερά έκαναν σε λιγότερες από τρεις ώρες οι 25 τόνοι πατάτας από το Νευροκόπι Δράμας, που έφερε σήμερα για να μοιραστούν στα μέλη του, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Χανίων. Από νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία του συλλόγου σχηματίζονταν ουρές πολυτέκνων με το «κίνημα της φθηνής πατάτας» να απλώνεται πλέον και στην Κρήτη.

Οι πολύτεκνοι πλήρωναν περίπου 10 ευρώ για κάθε τσουβάλι πατάτας, το βάρος του οποίου ήταν περίπου 30 κιλά, ενώ η κάθε οικογένεια είχε δικαίωμα να παραλάβει μέχρι και 2 τσουβάλια. Η διανομή ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, δεν είχε μείνει ούτε ένα κιλό από τους 25 τόνους πατάτας που μοιράστηκαν.

Ήταν τόσο μεγάλη η ζήτηση, που ενώ χθες είχε ανακοινωθεί ότι ο σύλλογος θα προμηθευτεί ακόμα 50 τόνους πατάτας, τελικά η ποσότητα διπλασιάστηκε, όπως έκανε γνωστό ο γραμματέας του συλλόγου Ευτύχης Ανδρουλάκης. «Ούτε και εμείς περιμέναμε τόσο μεγάλη ζήτηση. Ωστόσο αποδεικνύεται εδώ πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη των πολιτών. Το επόμενο φορτίο που θα φέρουμε μετά τις γιορτές θα είναι 100 τόνοι», δήλωσε.

Οι πολύτεκνοι των Χανίων δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του συλλόγου.Ο σύλλογος πολυτέκνων στα Χανιά αριθμεί περίπου 4.500 μέλη και μέχρι σήμερα τους έχουν προσφέρει και άλλα είδη όπως γάλα, φέτα, μακαρόνια, ρύζι και κριθαράκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.