Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Έξι εβδομάδες... ανάποδα για να σώσει το αγέννητο μωρό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες της 26χρονης που είναι σήμερα ευτυχισμένη μαμά.

Άλλοι περνούν το μήνα του μέλιτος στο… κρεβάτι με το σύντροφό τους. Η 26χρονη Ria Scarr τον πέρασε μόνη της, σε κρεβάτι νοσοκομείου και κτά κάποιο τρόπο «ανάποδα», με τα πόδια της πιο ψηλά από το κεφάλι της, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να κρατήσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο τράχηλος της μήτρας της 26χρονης δεν μπορούσε να κρατήσει το βάρος του εμβρύου και η νεαρή γυναίκα είχε ήδη δύο αποβολές. Έτσι, μόλις μία εβδομάδα μετά το γάμο της με τον David Scarr, αναγκάστηκε να καθηλωθεί στο κρεβάτι του νοσοκομείου και με κλίση 45μοιρών για να περιορίσει την πίεση στη μήτρα της.



Ο υπέρηχος είχε δείξει πως στον πέμπτο μήνα της κύησης το έμβρυο είχε κατέβει πολύ χαμηλά. Με την επίβλεψη ειδικού για τις πολλαπλές αποβολές, η Scarr πέρασε έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο, ενώ σηκωνόταν μόνο για να πάει στην τουαλέτα. Έπρεπε να τρώει, να διαβάζει και να βλέπει τηλεόραση με την κλίση των 45 μοιρών!



«Ήταν μία κόλαση αλλά στο τέλος άξιζε!», λέει η Ria. Είχε ήδη χάσει δύο μωρά λόγω πρόωρου τοκετού κι έτσι όταν ξαναέμεινε έγκυος αποφάσισε να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σώσει το αγέννητο μωρό της.

Στην 22η εβδομάδα της κύησης παντρεύτηκε τον αγαπημένο της αλλά τα σχέδιά τους για μήνα του μέλιτος σε θέρετρο της Αιγύπτου ματαιώθηκαν. «Όταν έμαθα πως ήμουν και πάλι έγκυος δεν ήταν ο ενθουσιασμός το πρώτο συναίσθημά μου, λόγω όσων είχαν προηγηθεί», περιγράφει η Ria. «Ένιωσα αγωνία για το τι θα συνέβαινε. Αγωνιούσα ακόμα και την ημέρα του γάμου μου, μήπως μπω σε πρόωρο τοκετό. Χορέψαμε με τν άνδρα μου τον πρώτο μας χορό και μετά έπρεπε να περάσω όλη την υπόλοιπη νύχτα καθιστή…»


Έπειτα από έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο η 26χρονη πήρε εξιτήριο αλλά έπρεπε να κάθεται με τα πόδια της ψηλά.

Στις 22 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι! Τέλος καλό όλα καλά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.