Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Γυμναστείτε και απαλλαγείτε από τις παθήσεις!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Πώς θα παραμείνετε υγιείς.

Μην ξεχνάτε τη γυμναστική! Ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο, φροντίστε να βρείτε. Κι αυτό γιατί η καθιστική ζωή μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία σας. Άλλωστε, η τακτική άσκηση δεν συμβάλλει μόνο στην καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά χαρίζει ευεξία και προσφέρει καλή υγεία στον οργανισμό. Έχει αποδειχθεί μάλιστα ότι η άσκηση προλαμβάνει και βελτιώνει πολλά προβλήματα υγείας, από τα καρδιαγγειακά επεισόδια μέχρι τις νευρικές παθήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε μέχρι και να θεραπεύσετε προβλήματα που σας παρουσιάζονται αρκεί φυσικά να την εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Όσο τα χρόνια περνούν, εμφανίζονται προβλήματα όπως απώλεια μυϊκής ισχύος, περιορισμός της κινητικότητας των αρθρώσεων, μείωση της αντοχής, κόπωση, δυσκολία στην αναπνοή, αστάθεια βαδίσματος κ.ά γι’ αυτό και η σωματική άσκηση μπορεί να σας γλιτώσει από πολλές από αυτές τις παθήσεις. Όσοι προπονούνται ακόμη και σε μεγάλη ηλικία είναι ευκίνητα και αυτοεξυπηρετούνται σε ικανοποιητικό βαθμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.