Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Εκδρομή αγάπης για τα αποκλεισμένα παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μια κίνηση ανθρωπιάς που φέρνει μόνο χαμόγελα!Η εθελοντική ομάδα «Εκδρομή της Αγάπης» λειτουργεί από το 2010 και κάνει τα κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά να χαμογελούν, προσφέροντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία: βιωματικές εκδρομές, που στα μάτια τους φαντάζουν πολυτέλεια και όνειρο!

Η ομάδα, αριθμώντας περισσότερους από είκοσι εθελοντές και έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τέσσερις εκδρομές με τα παιδιά από το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής στο Ναύπλιο, τη Βοιωτία, την Αίγινα και τα Καλάβρυτα, στοχεύει να επεκτείνει τις δράσεις της και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Εκδρομή της Αγάπης συνεργάζεται με ιδρύματα και σχολεία και έχει ήδη προγραμματίσει για τις αρχές Φεβρουαρίου νέες εκδρομές με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, το Χατζηκυριάκειο, καθώς και με ιδρύματα κακοποιημένων κοριτσιών και ορφανών στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα μέλη της οργάνωσης τα παιδιά ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη χαρά στις εκδρομές, κάτι που κάνει την ομάδα «Εκδρομή της Αγάπης» να συνεχίζει το έργο της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.