Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Επίπεδη κοιλιά σε χρόνο... ρεκόρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε.

Ανορθώστε τους γλουτούς σας, αποκτήστε άψογους κοιλιακούς και βελτιώστε την ισορροπία σας με τις παρακάτω ασκήσεις.

1. Σταθείτε σε όρθια θέση, με τα πόδια ανοιχτά, τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, τους κοιλιακούς σφιχτούς και τα χέρια σας να ακουμπάνε στους γοφούς σας. Ανασηκώστε το δεξί σας πόδι ελάχιστα εκατοστά από το πάτωμα. Κάντε βαθύ κάθισμα στηριζόμενες στο αριστερό πόδι, προσέχοντας το γόνατό σας να είναι στην ίδια ευθεία με τα δάχτυλα των ποδιών. Επανέλθετε σε όρθια θέση. Επαναλάβετε 12 φορές από τη δεξιά πλευρά και άλλες τόσες από την αριστερή.

2. Σταθείτε και πάλι σε όρθια θέση, με τα πόδια ανοιχτά, τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, σφίγγοντας τους κοιλιακούς σας και κρατώντας τα χέρια στους γοφούς. Ανυψώστε το δεξί σας πόδι περίπου δώδεκα πόντους από το έδαφος. Κρατώντας σταθερό το αριστερό σας πόδι ανοίξτε στο πλάι το δεξί σφίγγοντας όλους τους μυς μέχρι όσο ψηλά αντέχετε. Το ίδιο και από την άλλη.
Επαναλάβετε 10 φορές.

3. Σταθείτε σε όρθια θέση, με τα πόδια σας ανοιχτά και τους κοιλιακούς σας σφιχτούς, και κάντε βαθύ κάθισμα. Προσέχετε πάντα τα γόνατά σας να μην ξεπερνούν τη νοητή γραμμή από τα δάχτυλα των ποδιών σας», τονίζει η Άννα Καίσαρη. Τεντώστε τα χέρια σας ευθεία παράλληλα με το έδαφος. Δώστε ώθηση από τους γλουτούς σας και αναπηδήστε προς τα εμπρός, με τα γόνατα πάντα λυγισμένα. Επαναλάβετε 10 φορές.


Πηγή: http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.