Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μεσοθεραπεία προσώπου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι μια ενέσιμη εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς, η οποία μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.
Πρέπει να χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα διαλύματα τα οποία έχουν δοκιμαστεί για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς να προκαλούν παρενέργειες.
Χρησιμοποιούμε πολύ λεπτές μικρές βελόνες (30G) που προσαρμόζονται σε μια ειδική συσκευή, στην οποία προγραμματίζουμε το βάθος και το ρυθμό έγχυσης του θεραπευτικού διαλύματος.
Το συγκεκριμένο διάλυμα περιέχει αραιωμένο υαλουρονικό οξύ και πολυβιταμίνες, που με τη βοήθεια της παραπάνω συσκευής, η οποία πραγματοποιεί πολλαπλούς νυγμούς -τσιμπήματα- στο πρόσωπο, φτάνει στο απαραίτητο βάθος του δέρματος και συγκεκριμένα στην ανώτερη στοιβάδα του χορίου (μεσόδερμα).
Ταυτόχρονα βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην επιπλέον παραγωγή κολαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, σφριγηλό, αναζωογονημένο και ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.
Σήμερα η ενέσιμη μεσοθεραπεία σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαίτερα σε άτομα που δεν αντέχουν το τσίμπημα της βελόνας, μπορεί να αντικατασταθεί με επιτυχία από ένα ειδικό μηχάνημα, που με τη βοήθεια μιας ειδικής κεφαλής μπορεί να διοχετεύσει τη δραστική ουσία στο μεσόδερμα και να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.