Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Επικοινωνήστε μαζί μας.
Αναρτήσεις με θέματα βοήθειας και ενημέρωσης των επισκεπτών του Blog μας.



Στο μενού που βρίσκεται στο πάνω μέρος του Blog θα βρείτε το υπομενού με τις διάφορες υποκατηγορίες και καρτέλες (και ετικέτες), ώστε να εντοπίσετε πιο γρήγορα τις ανάλογες αναρτήσεις που σας ενδιαφέρουν που ταυτίζονται και με τους τίτλους από τις διάφορες ετικέτες που μπαίνουν στα άρθρα και τις αναρτήσεις που μπαίνουν στο Blog.


Επίσης μπορείτε να στην πιο κάτω λίστα μπορείτε να δείτε τα τελευταία άρθρα και αναρτήσεις σχετικά με την επικοινωνία μαζί μας.


Συμβουλή: Όσοι επικοινωνούν μαζί μας μέσω Chat ή Email, καλό είναι πρώτα, να κάνουν μια αναζήτηση αυτού που θέλουν να ρωτήσουν (ή των λέξεων κλειδιών του) στην αναζήτηση ή στις καρτέλες-κατηγορίες που έχει το Blog στα εργαλεία του (στο δεξιό τμήμα του), ή να ελέγξει και τις κατηγορίες του μενού του blog, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του. Εκμεταλλευτείτε τα εργαλεία του blog. Γι' αυτό υπάρχουν άλλωστε!


Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας κάποιο ερώτημα ή μήνυμα... μέσω της φόρμας αποστολής email. Θα την βρείτε κι εδώ. Αρκεί και μια φορά να στείλετε το μήνυμα και μόλις το δω θα απαντήσω. Επίσης αν δώσετε λάθος email, ή αν τα μηνύματα είναι σε Greeklish δεν θα μπορώ να σας απαντήσω.

Ανακοίνωση: Η επικοινωνία μέσω email θα παραμείνει ανενεργή. Αν θέλετε επικοινωνείστε μαζί μας με άλλο τρόπο.

Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα μέσω της ακόλουθης φόρας...