Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Προφυλακίστηκε το ζευγάρι Ρομά που εμφάνιζε βρέφος ως δικό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 59χρονος και η 58χρονη απολογήθηκαν στον ανακριτή Κατερίνης.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κατερίνης ο 59χρονος και η 58χρονη σύντροφός του, που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι ότι εμφάνιζαν ως δικό τους ένα βρέφος.

Το κατηγορούμενο ζευγάρι τσιγγάνων, σύμφωνα με πληροφορίες, επέμεινε στον ισχυρισμό ότι το μικρό κοριτσάκι τους το παρέδωσε τον περασμένο Αύγουστο η 41 ετών γυναίκα, η οποία εμφανιζόταν ως μητέρα της μικρής «Μαρίας» που είχε εντοπιστεί σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι κι ότι η 41 ετών γυναίκα, που κρατείται ήδη προσωρινά για την υπόθεση της ανήλικης «Μαρίας», τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει νόμιμη υιοθεσία.

Η προφυλακισθείσα, κατά τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, τους είπε ότι το βρέφος το είχε εγκαταλείψει μία αθίγγανη από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ζευγάρι κατάφερε να εκδώσει ληξιαρχική πράξη γέννησης στο δήμο Αθηναίων, ενώ η 58χρονη προσπάθησε δύο φορές ανεπιτυχώς να δηλώσει το βρέφος στην Κατερίνη.

Όπως έγινε γνωστό, απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι είπαν ότι την πράξη γέννησης δεν την έβγαλαν οι ίδιοι αλλά τους εστάλη στην κατοικία τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι έπειτα από εξετάσεις DNA αποδείχθηκε ότι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς του μικρού κοριτσιού, το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κατερίνης και είναι καλά στην υγεία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.