Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Στις 12/5 πιθανόν η λήξη των μαθημάτων σε γυμνάσια και λύκεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το προηγούμενο έτος τα μαθήματα έληξαν στις 15 Μαΐου.

Πιθανόν τα μαθήματα για τα γυμνάσια και τα λύκεια να λήξουν στις 12 Μαΐου. Στο συμπέρασμα αυτό μας οδηγεί το mail που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με το οποίο το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας θα λήξει στις 12 Μαΐου.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3139/2013 το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας αρχίζει και λειτουργεί όπως ορίζεται από την σχετική εγκύκλιο έναρξης που εκδίδεται από τη Δ/νση ΣΕΠΕΔ Τμήμα Ε΄ Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και Ενισχυτικής Διδασκαλίας, κάθε σχολικό έτος και λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Από τη στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας ορίζει τη λήξη του προγράμματος στις 12 Μαΐου οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα ότι η λήξη των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει την ίδια μέρα με τη λήξη της ενισχυτικής.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο έτος τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν στις 15 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και οι ενδοσχολικές εξετάσεις ξεκίνησαν την Τρίτη 21 Μαΐου του 2013 και ολοκληρώθηκαν στις 14 Ιουνίου. Δεδομένου ότι φέτος στις 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι δημοτικές εκλογές και τα σχολεία θα είναι κλειστά Παρασκευή 16/5 και Δευτέρα 19/5 αναμένεται οι ενδοσχολικές εξετάσεις να ξεκινήσουν την Τρίτη 20/5.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.