Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ήθελε να πνίξει τα παιδιά γιατί ήταν… δαίμονες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Ebony Wilkerson, η γυναίκα που προσπάθησε πριν από λίγες ημέρες να πνίξει τα τρία παιδιά της οδηγώντας το αυτοκίνητό της στον Ατλαντικό ωκεανό, πίστευε, σύμφωνα με την αδελφή της, ότι τα παιδιά της είχαν καταλάβει δαίμονες κι εκείνη θα τα πήγαινε σε ένα ωραιότερο μέρος. Ναυαγοσώστες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ακτή, επενέβησαν έγκαιρα και έσωσαν τόσο την μητέρα όσο και τα παιδιά ηλικίας 3 , 9 και 10 ετών, τα οποία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ούρλιαζαν ότι η μητέρα τους προσπαθούσε να τα σκοτώσει.



Η αδελφή της, την είχε προτρέψει να επισκεφτεί ένα νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα αλλά την άφησαν να φύγει την ίδια ημέρα. «Προσπαθούσα να την ελέγξω κι εκείνη μιλούσε για τον Ιησού κι έλεγε ότι τα παιδιά είναι δαίμονες. Προσπαθούσαν να τα κρατήσω ασφαλή».

Η ίδια μάλιστα ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία. Πράγματι, αστυνομικοί την εντόπισαν και της έκαναν έλεγχο αλλά έδειχνε ήρεμη και χαμογελούσε. Μάλιστα είπε ότι απλώς ανησυχούσε μήπως τους βλάψει ο πρώην σύζυγός της. Τελικά ο αστυνομικός την άφησε να φύγει, κι εκείνη λίγο αργότερα οδήγησε το αυτοκίνητο με ταχύτητα μέσα στον ωκεανό σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει τα τρία παιδιά της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.