Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ξύπνησε κι αντίκρισε ένα φίδι στο στήθος της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πήρε την τρομάρα της ζωής της…

Την τρομάρα της ζωής της πήρε μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από το χωριό Guardbridge στην περιοχή της Fife Σκωτίας, όταν ξύπνησε... για τα καλά από το δάγκωμα ενός φιδιού, που είχε σκαρφαλώσει στον κόρφο της την ώρα που εκείνη κοιμόταν!

Η 49χρονη Caroline Griffin πίστεψε ότι θα πεθάνει, καθώς δε γνώριζε αν το φίδι ήταν δηλητηριώδες ή όχι.

Ευτυχώς για εκείνη το ερπετό-διαρρήκτης που εισέβαλλε στο σπίτι της ήταν ένα άκακο California kingsnake, το οποίο την είχε… κοπανίσει από ένα γειτονικό σπίτι έξι μήνες νωρίτερα.



Η Caroline είπε στην εφημερίδα Daily Record ότι ξύπνησε απότομα μέσα στον ύπνο της γιατί ένιωσε μια περίεργη κίνηση κάτω από το πάπλωμά της. Όταν ξεσκεπάστηκε είδε το φίδι κουλουριασμένο επάνω στο στήθος της και… άρχισε να τσιρίζει.

Τότε, αυτό τη δάγκωσε στο στήθος.



«Πλησίαζε η ώρα που θα σηκωνόμουν για να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο. Αρχικά πίστεψα ότι τα παιδιά μου έκαναν κάποια πλάκα. Μετά όμως το είδα να κινείται και τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν άρχισα να τσιρίζω, με δάγκωσε στο στήθος. Πόνεσα πολύ… πίστεψα ότι θα πεθάνω» είπε η ίδια.

Αφού δεν παρουσίασε κανένα ύποπτο σύμπτωμα, μαζί με τα παιδιά της (ηλικίας 24, 21, 16 και 13 ετών) έβγαλαν φωτογραφία το φίδι και κάλεσαν τις Αρχές.



Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ιδιοκτήτης του φιδιού πήγε στο σπίτι της για να… το μαζέψει.

Ο 21χρονος Gareth Niven ανέφερε ότι το φίδι είχε ξεφύγει από το σπίτι του έξι μήνες νωρίτερα και πως κατά πάσα πιθανότητα είχε κρυφτεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που υπάρχει ανάμεσα στο δικό του και της Caroline.



Παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την 49χρονη γυναίκα από το δάγκωμά του, το συγκεκριμένο είδος φιδιού είναι σφιγκτήρας και θα μπορούσε να την έχει πνίξει, αν είχε τυλιχτεί γύρω από το λαιμό της.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το ίδιο φίδι είχε διαφύγει άλλη μια φορά από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στο παρελθόν. Τότε είχε παραμείνει… ελεύθερο στη γειτονιά για δύο χρόνια, καταλήγει το δημοσίευμα της Daily Mail.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.