Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ζητούν να πληρωθούν τις ημέρες που απήργησαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίθανη πρόταση προς τον υπουργό Παιδείας υπέβαλε η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Αθήνας:

Ζητεί να αντισταθμιστούν συνολικά οι κρατήσεις που γίνονται στους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, οι οποίοι είχαν επί μήνες απεργήσει, επειδή στη συνέχεια προσέφεραν...υπερεργασία, ώστε να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Με απλά λόγια, ζητεί να μην περικοπούν οι μισθοί τους, επειδή, μετά το χάος που δημιουργήθηκε (από την απεργία τους και από τις διαθεσιμότηες) δούλεψαν σκληρά, για να το καλύψουν.

Το αίτημα το υπέβαλε επισήμως η Σύγκλητος με επιστολή της προς τον Κων. Αρβανιτόπουλο στις 7 Μαρτίου, ζητώντας του να συναντηθεί με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Σίμο Σιμόπουλο, για να συζητήσουν το πώς θα κάλυψουν τις περικοπές.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, έχουν ξεκινήσει οι περικοπές μισθών όσων υπαλλήλων του ΕΜΠ απήργησαν από τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου.

Κατόπιν επισημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα τομείς προβληματικής λειτουργίας του ιδρύματος και σημειώνει ότι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της λειτουργίας του ΕΜΠ συνέβαλε η υπερεργασία του διοικητικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.