Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ντράμερ χωρίς χέρια… τα σπάει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το γεγονός ότι ο Cornel γεννήθηκε χωρίς βραχίονες και παραμορφωμένο πόδι δεν τον αποθάρρυνε από το να ασχοληθεί με το αγαπημένο του μουσικό όργανο, τα ντραμς.



O Cornel Hrisca – Munn γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1991, χωρίς βραχίονες και με σοβαρά παραμορφωμένο το δεξί του πόδι. Παρότι η μητέρα του έπαθε σοκ και οι γιατροί του έδιναν λίγες μόνο μέρες ζωής και γι αυτό δεν έκαναν τον κόπο να εκδώσουν πιστοποιητικό γέννησης, εκείνος τους κατέπληξε τότε με την επιμονή του για ζωή και σήμερα με τα κατορθώματά του.



Ο μικρός μεγάλωσε σε ένα ίδρυμα για παραπληγικά παιδιά στη Ρουμανία προκειμένου να περάσει τις πρώτες και τελευταίες μέρες της ζωής του. Επτά μήνες αργότερα ο γιατρός που επισκέφτηκε το ίδρυμα βρέθηκε μπροστά σε ένα βρέφος που είχε παλέψει να επιβιώσει και αναπτυσσόταν κανονικά. Μαζί με τη βοήθεια μιας γυναίκας, μέλους μιας οργάνωσης για παιδιά με αναπηρίες, τον πήραν από το ίδρυμα και από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η συγκλονιστική νέα ζωή ενός «καταδικασμένου» πλάσματος. Ο Cornel Hirsca μεγάλωσε, έγινε ένα γλυκύτατο και ταλαντούχο παιδί που σπούδασε φιλοσοφία και θεολογία στην Οξφόρδη και λάτρεψε την μουσική!



Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral και έχει καταφέρει να μην τον λυπάσαι αλλά να τον ζηλεύεις! Ακόμη και οι Foo Fighters παραδέχτηκαν ότι αυτή η εκτέλεση του Everlong τα σπάει…



Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.