Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

5.000 αιτήσεις για μετατάξεις σε δήμους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με δύο εντελώς διαφορετικούς τρόπους προσεγγίζουν τα μελλούμενα για τους δημοσίους υπαλλήλους τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών. Το πρώτο δείχνει την έξοδο σε όσους βγήκαν υποχρεωτικά σε διαθεσιμότητα, αλλά δεν βρήκαν θέσεις να τοποθετηθούν, την ίδια στιγμή που δεύτερο προσπαθεί να πείσει υπαλλήλους να βγουν εθελοντικά σε διαθεσιμότητα.

Ενδεικτικά είναι όσα ανέφερε προχθές Σάββατο ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας την πανελλήνια συνδιάσκεψη της «Ελιάς» και θέλοντας να τονίσει το ρόλο της Κεντροαριστεράς: «Πήγαμε στο υπουργείο Εσωτερικών κι έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα κάνουν μαία απόλυση. Έτσι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος… Ήδη με μεγάλο κόπο και παρά τις αντιθέσεις των υπουργών, προσπαθήσαμε, πήγαμε σαν ΠΑΣΟΚ, βρήκαμε τους πάντες και περνάμε στην εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα, η οποία μέχρι χθες ήταν οι αιτήσεις 5.000, όταν μας ζητάνε (η τρόικα) μόνο 3.000».

Τα αιτήματα στα οποία αναφέρεται ο κ.Γρηγοράκος έφθαναν για την ακρίβεια 4.798 μέχρι την περασμένη Παρασκευή, αλλά ήταν αυτά που είχαν υποβάλει 292 φορείς για προσωπικό που χρειάζονται για να καλύψουν ελλείψεις τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.