Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

«Ο Michael Schumacher κινδυνεύει να παραμείνει "φυτό" μόνιμα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζονται τα αντικρουόμενα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή.

Συνεχίζονται οι αντικρουόμενες ειδήσεις σε ότι αφορά την υγεία του άλλοτε πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, Michael Schumacher, που εναλλάσσονται καθημερινά και μια δίνουν ελπίδες παρουσιάζοντας θετικές απόψεις από το ιατρικό περιβάλλον, ενώ σχεδόν αμέσως διαψεύδονται από δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως μη αντιστρέψιμη την κατάστασή του...



Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση της υγείας του Γερμανού αθλητή, παραμένει στάσιμη από τις 29 Δεκεμβρίου όταν και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στην εντατική του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Mirror» ο Schumacher συνεχίζει να αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει αφού στον εγκέφαλό του υπάρχουν ακόμα αρκετά αιματώματα.

«Θα έπρεπε να έχει ανταποκριθεί θετικά στις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται», αναφέρει η εφημερίδα, «αλλά δυστυχώς τα λόγια που οι θεράποντες ιατροί μεταφέρουν στην οικογένειά του δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας, αφού όπως αναφέρουν, κινδυνεύει να παραμείνει "φυτό" μόνιμα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην οικογένεια Schumacher έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη πως δεν θα μπορέσει να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της υγείας του παρά μόνο αν συντελεστεί κάποιο θαύμα.

Η οικογένειά του σκέφτεται σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να απευθυνθεί και σε άλλους ιατρούς αφού δεν βλέπει απτά αποτελέσματα από τις μέχρι σήμερα προσπάθειες για να «ξυπνήσει» από το τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Η εκπρόσωπος του Schumacher, Sabine Kehm, διέψευσε σήμερα τα ιταλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για καλυτέρευση της κατάστασης της υγείας του.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport» ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέπνεε χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων, ενώ γινόταν λόγος και για ενδεχόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα «ξύπνημα» του Schumacher.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.