Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Μητέρα δολοφόνησε τις κόρες της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 37χρονη Εντλίρα Ντομπρούσι από την Αλβανία, η οποία ζει στην πόλη Λέκκο λίγο έξω από το Μιλάνο, δολοφόνησε τις τρεις κόρες της, δεκατριών, έντεκα και τεσσάρων ετών. Τα κοριτσάκια ονομάζονταν Σιμόνα, Κάζεϊ και Σίδνεϊ .

Η 37χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα τις κόρες της και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, με το ίδιο, πάντα, μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την πολλαπλή δολοφονία.

Κατάφερε, όμως, να βγει από το διαμέρισμά της και να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα τον οποίο συνάντησε στις σκάλες. Όταν έφτασαν οι καραμπινιέροι και μπήκαν στο διαμέρισμά της, διαπίστωσαν ότι τα τρία κοριτσάκια ήταν νεκρά- η μητέρα τους τα είχε τοποθετήσει στο διπλό κρεβάτι - και ότι όλοι οι τοίχοι ήταν λερωμένοι με αίμα.

Η παιδοκτόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είναι εμφανώς ταραγμένη αλλά φέρεται να αντιλαμβάνεται τον τραγικό χαρακτήρα της πράξης της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, έναν εργάτη, ο οποίος εργάζεται σε ιταλική βιομηχανία. Της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με στόχο να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και της γυναίκας του.

«Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς. Αιτία της τραγωδίας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η βαριάς μορφής κατάθλιψη από την οποία έπασχε και, πιθανότατα, ο φόβος της ανέχειας, για το άμεσο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.