Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σε αποκλεισμούς των ΕΠΑΛ προχωρούν εκπαιδευτικοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη, αποκλείοντας τις εγκαταστάσεις των ΕΠΑΛ και των διευθύνσεων εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση των ΕΛΜΕ της πόλης αναφέρεται πως «σε κοινή συνάντηση των ΔΣ των ΕΛΜΕ και των καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα, καθώς και από ΓΣ και ΔΣ των ΕΛΜΕ, αποφασίστηκε, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος δράσης του κλάδου, να προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς των ΕΠΑΛ και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Προωθούμε τις διεκδικήσεις του κλάδου και απαιτούμε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός, υπερασπίζουμε τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου και τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών και απαιτούμε να μην χαθεί ούτε μία ώρα μάθημα από τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ. Με την απομάκρυνση 90 καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα αυτές τις ημέρες από τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ της Θεσσαλονίκης θα χάνονται σε εβδομαδιαία βάση περίπου 1.800 ώρες διδασκαλίας.

Οργανώνουμε διήμερες κινητοποιήσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα με την κάλυψη των ΕΛΜΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και της ΟΛΜΕ και την Τρίτη με την κάλυψη των ΕΛΜΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της ΟΛΜΕ:

Δευτέρα 10/3, στις 7.30 π.μ. αποκλεισμό των ΕΠΑΛ που ανήκουν στη δύναμη της Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενημέρωση μαθητών και γονιών σε κάθε ΕΠΑΛ, διοργάνωση κοινής πορείας κάθε ΕΠΑΛ στη Διεύθυνση, συνάντηση στις 11.00 π.μ. στη Διεύθυνση και αποκλεισμό της. Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ για τη συμμετοχή των συναδέλφων προκηρύσσουν για τη Δευτέρα 10/3 τρίωρες διευκολυντικές στάσεις για τα σχολεία της Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλονίκης από τις 8.00 π.μ. – 11.00 π.μ. και από τις 2.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προκηρύσσει από τις 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Τρίτη 11/3, στις 7.30 π.μ. αποκλεισμό των ΕΠΑΛ που ανήκουν στη δύναμη της Διεύθυνσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενημέρωση μαθητών και γονιών σε κάθε ΕΠΑΛ, διοργάνωση κοινής πορείας κάθε ΕΠΑΛ στη Διεύθυνση, συνάντηση στις 11.00 π.μ. στη Διεύθυνση και αποκλεισμό της. Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ για τη συμμετοχή των συναδέλφων προκηρύσσουν για την Τρίτη 11/3 τρίωρες διευκολυντικές στάσεις για τα σχολεία της Διεύθυνσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από τις 8.00 π.μ. – 11.00 π.μ. και από τις 2.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προκηρύσσει από τις 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Κανείς δε περισσεύει και δεν θα απολυθεί

Μόνιμη και σταθερή δουλεία για όλους

Όλοι στους αποκλεισμούς ΕΠΑΛ και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.