Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Καθηγητής καταγγέλλει παρανομίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου, Θεόδωρος Λουκάκης, με ανοικτή του επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Παιδείας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καταγγέλλει παρανομίες στη λειτουργία του ιδρύματος και ζητεί να συνεργαστούν, προκειμένου «να επιβάλουν εκ νέου τη νομιμότητα στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λουκάκης αναφέρεται σε τέσσερις χώρους μέσα στην Πολυτεχνειούπολη που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια από φοιτητές και αποτελούν άβατα, για «ακροατές με αναψυκτικά» οι οποίοι εισέβαλαν στη Σύγκλητο τον Ιανουάριο, για συνεδριάσεις της Συγκλήτου υπό την εποπτεία φοιτητών που ασκούν ψυχολογική πίεση για μη περικοπή μισθοδοσίας και συντάξιμου χρόνου για απεργούς καθηγητές, μη πρόσκληση της αστυνομίας σε περιπτώσεις κλοπής δημόσιας περιουσίας, ανυπαρξία επαρκούς επίβλεψης σχετικά με τους διαμένοντες στις φοιτητικές εστίες, ατιμώρητη καταστροφή δημόσιας περιουσίας (γραφείο αντιπρύτανη), εκφοβισμούς πανεπιστημιακών, κ.ά.

Ο πανεπιστημιακός ζητεί παρέμβαση της Πολιτείας για όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν παραμορφώσει τη λειτουργία του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.