Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Μία βραδιά στη μνήμη του Μπουλά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία φιλανθρωπική βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο Σάκη Μπουλά, τα έσοδα της οποίας παραχωρήθηκαν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Ροδόπης, διοργάνωσαν θαυμαστές του ηθοποιού στην Κομοτηνή.



Η πρωτοβουλία ανήκει στον Χρήστο Χατζηφωτίου, το νεαρό ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου Δίπορτο, που βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης και το οποίο είναι φτιαγμένο κατά τα πρότυπα του μεζεδοπωλείου του τηλεοπτικού σίριαλ «50-50».

Μόλις πληροφορήθηκα το θάνατο του Σάκη Μπουλά, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που ήθελα να διοργανώσω μία βραδιά στη μνήμη του», αναφέρει στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου. «Ήμουν μεγάλος φαν του σίριαλ και του τηλεοπτικού Παυλίτου. Έτσι, θεωρώ πως μία βραδιά για εκείνον ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Ο Σάκης Μπουλάς απέδειξε πως εκτός από ένας σπουδαίος μαχητής, υπήρξε και ένας σημαντικός άνθρωπος που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη. Εμπνευσμένοι λοιπόν από τη στάση του στη ζωή, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε κι εμείς μία βραδιά για εκείνον, τα έσοδα της οποίας παραχωρήθηκαν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Ροδόπης και στην πρόεδρο, Σοφία Παπαναστασίου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, ενώ η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ όλους τους επιχειρηματίες που μας βοήθησαν με τις χορηγίες τους, αλλά και τους θαμώνες, που στήριξαν την προσπάθεια».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.