Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου στην Ολλανδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρένο συγκρούστηκε με γερανό.

Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες είναι ο απολογισμός σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κοντά στην πόλη Ντάλφσεν της Ολλανδίας, σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από τα γερμανικά σύνορα.

Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου στην Ολλανδία

Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, το δυστύχημα συνέβη όταν η αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με γερανό πάνω σε ερπύστριες που διέσχισε τις γραμμές με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Ο δήμαρχος Χαν Νότεν δήλωσε στο ολλανδικό ραδιοφωνικό δίκτυο NOS ότι υπάρχει ένας νεκρός και δέκα τραυματίες, χωρίς κανένας να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. «Δεν υπήρχαν πολλοί επιβάτες μέσα στο τραίνο, μεταξύ 10 και 15», είπε κι εξήγησε πως το τρένο, που χρησιμοποιείται κυρίως από ταξιδιώτες που μετακινούνται καθημερινά για να πηγαινοέρχονται στη δουλειά τους, «είναι συχνά γεμάτο το βράδυ, αλλά σχετικά άδειο το πρωί».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ρωτήθηκε από την ολλανδική τηλεόραση, ο γερανός ανυψωμένος πάνω σε ερπύστριες από καουτσούκ διέσχιζε τη σιδηροδρομική γραμμή με πολύ χαμηλή ταχύτητα όταν έφθασε η αμαξοστοιχία στο σημείο.

Η αμαξοστοιχία που αποτελείτο από τέσσερα βαγόνια εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ των πόλεων Ζβόλε και Εμεν στη βορειοανατολική Ολλανδία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.