Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο: Γυναικείο προφυλακτικό κατά των βιασμών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι μία θήκη από λάτεξ, η οποία εσωτερικά περιέχει τρομερά κοφτερά «δόντια» (ακίδες) και τοποθετείται εντός του γυναικείου κόλπου, κι όταν δεχτεί επίθεση από βιαστή, ο ανυποψίαστος θύτης παγιδεύεται.

Πηγή έμπνευσης για το το Rape Axe αποτέλεσαν τα μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας της Νοτίου Αφρικής και δη εκείνα που αφορούν στους βιασμούς. Ποσοστά που κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητα είναι, καθώς στη Νότιο Αφρική λαμβάνει χώρα ένας βιασμός κάθε 17 δευτερόλεπτα, ενώ μόλις το 8% των δραστών καταδικάζεται.



Εν όψει Μουντιάλ, λοιπόν, η Νοτιοαφρικανή Dr. Σονέτ Έλερς και οι συνεργάτες της προτίθενται να μοιράσουν δωρεάν 30.000 γυναικεία προφυλακτικά κατά του βιασμού.



Πρόκειται για μία θήκη από λάτεξ, η οποία εσωτερικά περιέχει τρομερά κοφτερά «δόντια» (ακίδες) και τοποθετείται εντός του γυναικείου κόλπου, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση ή τραυματισμό στη γυναίκα που το χρησιμοποιεί.



Όταν όμως δεχτεί επίθεση από βιαστή, ο ανυποψίαστος… θύτης παγιδεύεται, καθώς το προφυλακτικό εφαρμόζει στο ευαίσθητο μέλος του, προκαλώντας του τεράστιο πόνο.



Τον πόνο που προκαλείται μπορεί να καταλάβει όποιος έχει πιάσει το… μέλος που λέγαμε στο φερμουάρ του (άουτς), αλλά, στην περίπτωση του «rape aXe», όπως λέγεται το συγκεκριμένο προφυλακτικό (που παράλληλα προστατεύει, προφανώς, από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά και από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες), ο εν δυνάμει βιαστής θα τον νιώσει στο πολλαπλάσιο.



Η έκπληξή του θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη όταν προσπαθήσει να το αφαιρέσει, οπότε και θα διαπιστώσει πως αυτό είναι ανέφικτο. Η αφαίρεση μπορεί να γίνει μόνο με χειρουργική επέμβαση, με το σκεπτικό ότι, εφόσον καταφύγει σε νοσοκομείο για να του το αφαιρέσουν, οι γιατροί θα καλέσουν την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβει. Και… άντε να αποδείξει μετά στο δικαστήριο πως ουδεμία σχέση είχε με το θέμα, ότι όλα είναι μια πλεκτάνη στην οποία τον ενέπλεξαν αδίκως.



Αυτή είναι η οπτική της Dr. Έλερς. Υπάρχει και η αντίθετη άποψη, που αναφέρει πως σε περίπτωση που ο βιαστής νιώσει παγιδευμένος οι πιθανότητες να αντιδράσει ακόμη πιο βίαια εις βάρος του θύματος αυξάνονται κατακόρυφα.



Άσε που υπάρχει και η πιθανότητα, εφόσον το προϊόν πάρει την έγκριση (προφανώς δεν έχει… δοκιμαστεί σε άνθρωπο) για μαζική παραγωγή και διάθεση, γυναίκες οι οποίες, για παράδειγμα, απατήθηκαν από τους συντρόφους τους ή τις παράτησαν ή ό,τι άλλο να βρουν έτσι έναν πρώτης τάξεως τρόπο να εκδικηθούν τον… ατιμούλη πρώην, πείθοντάς τον για ένα… γρήγορο - τις οδυνηρές συνέπειες του οποίου θα συνειδητοποιήσει πολύ γρήγορα το «θύμα».



Έτσι η εφεύρεση της Dr. Έλερς ήδη εκφράζονται κατηγορίες πως ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, καθώς θα χρησιμοποιείται έτσι για τους αντίθετους λόγους από αυτούς που οδήγησαν στη δημιουργία του. Από την άλλη πλευρά, ως «αντίποινο», το rape aXe δείχνει μάλλον προτιμότερο από τον τρόπο που επέλεξε να τιμωρήσει τον σύζυγό της η Λορένα Μπόμπιτ (σας υπενθυμίζουμε πως έκοψε το πέος του άπιστου συζύγου της ενώ κοιμόταν).



Επιστρέφοντας στη σοβαρότητα και ελπίζοντας να μην μας διαβάζει κάποια απατημένη/παρατημένη/ό,τι άλλο η οποία να μπήκε σε σκέψεις, η Dr. Έλερς απάντησε ως εξής στην πιθανότητα να γίνει ακόμη πιο βίαιος ο βιαστής όταν νιώσει παγιδευμένος:



«Δυστυχώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο βιαστής σου να γίνει και ο δολοφόνος σου: το rape aXe σου δίνει τον απαραίτητο χρόνο να ξεφύγεις (το ξέρω αυτό από έναν ασθενή μου που… πιάστηκε στο φερμουάρ του). Ευτυχώς, οι βιαστές έχουν μυαλό, το οποίο χάνουν για λίγο, όταν το αίμα τους συρρέει ορμητικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους (sic). Αμέσως μετά θα συνειδητοποιήσει ότι έχει παγιδευτεί και ότι θα αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερα μπλεξίματα εφόσον σε σκοτώσει κιόλας».







Πηγή: http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.