Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο αρχιεπίσκοπος Σιγκαπούρης κήρυξε την Μαντόνα ανεπιθύμητη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο αρχιεπίσκοπος της Σιγκαπούρης εξέφρασε την ανησυχία και την δυσαρέσκεια του για την επερχόμενη συναυλία της Μαντόνα προειδοποιώντας τους πιστούς να μην στηρίζουν αυτούς που προσβάλλουν τη θρησκεία.

Ο αρχιεπίσκοπος Ουίλιαμ Γκοχ έκανε συναντήσεις με αξιωματούχους της Σιγκαπούρης προκειμένου να εκφράσει τις ανησυχίες του ενόψει της συναυλίας που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στις 28 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Μαντόνα στη χώρα, καθώς η προηγούμενη προγραμματισμένη συναυλία της το 1993 στη Σιγκαπούρη είχε ματαιωθεί, με την αιτιολογία ότι οι παραστάσεις της διάσημης τραγουδίστριας αγγίζουν τα όρια της αισχρότητας.

Για τον αρχιεπίσκοπο Γκοχ,"δεν επιτρέπεται να επιδεικνύεται υπερβολική ανεκτικότητα στο πεδίο της καλλιτεχνικής έκφρασης, όταν αυτό γίνεται σε βάρος της θρησκείας ορισμένων".

Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης διαβεβαίωσε τον αρχιεπίσκοπο ότι έχουν δοθεί σχετικές εντολές ώστε να εξασφαλιστεί ότι τίποτα προσβλητικό για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κάποιου δεν θα παρουσιαστεί στη σκηνή.

Ο χώρος στον οποίο θα γίνει η συναυλία έχει χωρητικότητα 55.000 θέσεων, ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον σε ενήλικες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.