Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη ο «δράκος» της Κομοτηνής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόκειται για έναν 28χρονο, κάτοικο Αλεξανδρούπολης.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο «δράκος» που είχε τρομοκρατήσει Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, όπου επιτέθηκε σε γυναίκες, ενώ επιχείρησε να βιάσει κμια φοιτήτρια στο ασανσέρ πολυκατοικίας.

Πρόκειται για έναν 28χρονο, κάτοικο Αλεξανδρούπολης, που ομολόγησε έναν βιασμό μιας νεαρής κοπέλας και δύο ασέλγειες. Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και για την περίπτωση του ασανσέρ, που είχε συγκλονίσει την Κομοτηνή τον περασμένο Γενάρη.

Μετά απο έρευνες των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας της Κομοτηνής, συνελήφθη και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Επιπλέον τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο στη Κομοτηνή, ο δράστης πλησίασε μια 21χρονη ενώ περπατούσε και άρχισε να τη χαϊδεύει με ασελγείς χειρονομίες.

Η 21χρονη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βγουν στα μπαλκόνια και ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

Ο 28χρονος ομολόγησε έναν βιασμό και δύο ασέλγειες, ενώ ο δράστης αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Αξίζει ν αναφερθεί πως ο 28χρονος εχει βαρύ βιογραφικό, αφού και στο παρελθόν είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για ίδιες πράξεις μόλις λίγους μήνες νωρίτερα. Ωστόσο ο δράστης δε προφυλακίστηκε αφού το 48ωρο είχει παρέλθει.


Πηγή:http://www.e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.