Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Νέα μητέρα έπεσε θύμα βιασμού λίγες ώρες μετά τη γέννα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άνδρας μπήκε στη ΜΕΘ ινδικού νοσοκομείου ισχυριζόμενος πως είναι γιατρός.

Θύμα βιασμού λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της έπεσε μια γυναίκα στην Ινδία, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο κοντά στο Νέο Δελχί.

Η 23χρονη είχε πολύ δύσκολη γέννα με αποτέλεσμα τελικά να αναγκαστεί να κάνει καισαρική τομή. Έτσι διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της, βιάστηκε.

Ο φερόμενος ως βιαστής καταγράφηκε από το κύκλωμα ασφάλειας καθώς έμπαινε στο ιδιωτικό νοσοκομείο της πόλης Bahaduragarh, τσα προάστια του Νέου Δελχί. Η είσοδος του επετράπη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επειδή υποστήριξε πως είναι γιατρός.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να περιφέρεται στο νοσοκομείο τσεκάροντας διάφορους ασθενείς χωρίς κανένας από το προσωπικό να ενδιαφέρεται για την παρουσία του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο εν λόγω άνδρας τη βίασε στο κρεβάτι της ΜΕΘ και παρά τις κραυγές της κανείς δεν έσπευσε να τη βοηθήσει.

Συγγενής της γυναίκας, που δέχθηκε επίσης επίθεση, περιέγραψε τι έγινε και επιβεβαίωσε πως δεν εμφανίστηκε κανείς παρά τις φωνές της νέας μητέρας. «Γέννησε χθες ένα κοριτσάκι, ήμουν μαζί της μέχρι αργά και έφυγα επειδή δεν επιτρεπόταν κανείς συγγενής να μείνει στη ΜΕΘ τη νύχτα. Δεν υπήρχε κανείς στη Μονάδα όταν μπήκε ο άνδρας και όλοι οι ασθενείς κοιμούνταν. Η γυναίκα φώναξε αλλά δεν ήρθε κανείς για βοήθεια, ούτε νοσοκόμα ούτε γιατρός», αφηγήθηκε.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.