Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διαδικτυακή πλατφόρμα απαντά σε κάθε απορία των μαθητών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπόσχεται δωρεάν βοήθεια για μαθητές Λυκείου.

Δωρεάν βοήθεια σε μαθητές Λυκείου υπόσχεται να παράσχει η διαδικτυακή πλατφόρμα «Help Students», η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της και παρέχεται δωρεάν.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και μαθητές Λυκείου να βρίσκουν καθηγητές οι οποίοι θα δίνουν απευθείας online βοήθεια μέσω γραπτής συνομιλίας (chat) για κάθε μάθημα. Κάθε μαθητής διατυπώνει μία ερώτηση ή άσκηση, σχετική με κάποιο μάθημα, και παίρνει το συντομότερο δυνατόν την απάντησή του.

Στόχος του «Help Students» είναι κάθε μαθητής, ακόμη κι αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για φροντιστηριακή εκπαίδευση, να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, έχει ως σκοπό να προχωρήσει τη σχέση μαθητή-καθηγητή σε ένα άλλο επίπεδο συνεργασίας.

Πώς λειτουργεί

Κάθε καθηγητής θα εγγράφεται στην πλατφόρμα με σκοπό να προσφέρει τις γνώσεις του σε μαθητές, οι οποίοι έχουν ανάγκη τη μάθηση και χρειάζονται τη βοήθεια των ειδικών για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Η σύνδεση στην ιστοσελίδα help-students.com πραγματοποιείται από κάθε συσκευή, η οποία έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Το Help Students εκπονήθηκε μέσα από μεγάλης διάρκειας διαδικασίες από στενή συνεργασία ερευνητών και προγραμματιστών από όλο τον κόσμο, και είναι πλήρως ελεγμένο και στοχευμένο στο σκοπό που τέθηκε να υπηρετήσει.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.