Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Έκαψε ζωντανή την έγκυο σύντροφό του επειδή δεν άντεχε να γίνει πατέρας!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 20χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ετών.

Το πιο τραγικό τέλος επιφύλαξε η ζωή για τη 19χρονη Maria Peiner, η οποία διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο 20χρονος σύντροφός της Eren Toben, από τη Γερμανία, την μαχαίρωσε και την έκαψε ζωντανή επειδή δεν άντεχε την ιδέα πως θα γινόταν πατέρας.

Έκαψε ζωντανή την έγκυο σύντροφό του επειδή δεν άντεχε να γίνει πατέρας!

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο νεαρός άνδρας, ήθελε να ζήσει μια «ανέμελη, χαρούμενη ζωή» κι έτσι αποφάσισε να ξεφορτωθεί την 20χρονη και το αγέννητο παιδί τους.

Ο νεαρός, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ετών, είχε και συνεργό, τον συνομήλικό του Daniel Mueller, ο οποίος τον βοήθησε να κάνει πράξη τη φρικτή ιδέα του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο άνδρες παρέσυραν την Peiner σε δάσος σε προάστιο του Βερολίνου με σκοπό να τη σκοτώσουν.

«Για εκείνον το έγκλημα ήταν η λύση, ήθελε μια ελεύθερη, χαρούμενη ζωή. Καταχράστηκε την αγάπη της Maria για εκείνον για να την παρασύρει», ανέφερε η δικαστής.

Η άτυχη γυναίκα ήταν οκτώ μηνών έγκυος και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα.

Όλα διακόπηκαν βίαια όταν πέρσι τον Ιανουάριο ο Toben της είπε ψέματα πως θα πήγαιναν να αγοράσουν μωρουδιακά και αντ’ αυτού την οδήγησε σε δάσος. Όταν βρέθηκαν αρκετά μακριά από άλλους, τη χτύπησε με ένα κομμάτι ξύλο, τη μαχαίρωσε και την έλουσε με πετρέλαιο. Στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

«Είχε ακόμα τις αισθήσεις της, μπορεί να ήταν 10, 20, 30 δευτερόλεπτα, ακόμα κουνιόταν», ανέφερε η δικαστής.

Η σορός της βρέθηκε από έναν περαστικό την επόμενη ημέρα και οι Toben και Mueller συνελήφθησαν.

Στην ανάκριση ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για το φόνο αν και τα δακτυλικά αποτυπώματα του Toben βρέθηκαν στο μαχαίρι με το οποίο έγινε η επίθεση σε βάρος της άτυχης μέλλουσας μητέρας.

Στη δίκη παρέμειναν και οι δύο σιωπηλοί.

Για τον Mueller, η δικαστής είπε: «Ενέργησε με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστησή του με την καταστροφή μιας ανθρώπινης ζωής».

Μετά την ανακοίνωση των ποινών ο αδελφός της Peiner εξέφρασε την ελπίδα η οικογένειά του να βρει επιτέλους ηρεμία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.