Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Σκότωσε τον φίλο της γιατί έμπαινε συνέχεια στο Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον μαχαίρωσε γιατί την αγνοούσε.

Μια απίστευτη ιστορία δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail με ένα ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια 23χρονη μαχαίρωσε το φίλο της όταν «έχασε την ψυχραιμία» της γιατί αυτός ξόδευε πολλή ώρα στο Facebook.

Η 23χρονη Terri-Marie Palmer δημοσίευσε στο Facebook ότι ο σύντροφός της Damon Searson είναι τόσο απορροφημένος στο κοινωνικό δίκτυο που δεν την βλέπει καν. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που διάβαζε τα μηνύματά του στο κοινωνικό δίκτυο. Αργότερα κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης και είπε ότι ο 24χρονος μαχαίρωσε τον εαυτό του μέσα στο τροχόσπιτό τους. Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα το δικαστήριο την καταδίκασε για φόνο.

Αν και το ζευγάρι είχε πολυτάραχη και θυελλώδη σχέση, αποφάσισαν να μείνουν μαζί τον Ιούλιο του 2015. Η Palmer έδειχνε συνεχώς να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του συντρόφου της, έλεγε ότι την αγνοεί και τον ζήλευε πολύ, ενώ αντιδρούσε έντονα στο ότι εκείνος ανέβαζε ημίγυμνες φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη νύχτα της δολοφονίας, στις 13 Αυγούστου, η Palmer άρχισε να παραπονιέται σε μια φίλη της μέσω του Facebook ότι για άλλη μια φορά ο Searson σέρφαρε στο κοινωνικό δίκτυο, προσθέτοντας νέους φίλους. Υποστήριζε ότι εκείνη πλήρωνε το ενοίκιο, ενώ εκείνος ξόδευε τα χρήματα σε κινητά και ψώνια και ανέφερε ότι σκόπευε να τον εγκαταλείψει και να επιστρέψει στη μητέρα της. «Το μόνο που κάνει, είναι να κάθεται εκεί και προσθέτει φίλες (στο Facebook), νέα κορίτσια. Είμαι πολύ νευριασμένη μαζί του», έγραψε μεταξύ άλλων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας γείτονας άκουσε φασαρία και αργότερα ο άντρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο στήθος αιμορραγώντας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα ξεψύχησε. Η Palmer αρνήθηκε τη δολοφονία και υποστήριξε ότι εκείνος έπινε πολύ και μαχαίρωσε τον εαυτό του. Έπειτα ισχυρίστηκε ότι είχε αρχίσει να γίνεται κτητικός και να θέλει να είναι συνέχεια μαζί πράγμα που εκείνη δεν άντεχε. Κάποιος μάρτυρας μάλιστα υποστήριξε ότι εκείνη δούλευε για να καλύπτει τα έξοδα και παρά τις εντάσεις ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Αργότερα βέβαια αποδείχτηκε ότι εκείνη τον τραυμάτισε θανάσιμα με το μαχαίρι μετά από ένα ακόμη επεισόδιο και πλέον θα εκτίσει την ποινή της στη φυλακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.