Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ανθυγιεινό επίδομα για τους εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ικανοποίησή του εκφράζει το σωματείο.

Το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας χορηγείται πλέον σε όλους τους εργαζόμενους του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), με την ψήφιση του αιτήματος του σωματείου τους στο άρθρο 22 του Ν4368/2016.

Την καταβολή του επιδόματος δικαιούνται όλοι ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται στους χώρους υγειονομικής ταφής (ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ), σε σταθμούς μεταφόρτωσης, στην ανακύκλωση και σε μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων.

Στην ανακοίνωση του σωματείου εκφράζεται η ικανοποίηση για τη δικαίωση του αιτήματος, το οποίο σημειωτέον απολάμβαναν όλοι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

«Δικαιώθηκε ένας μακροχρόνιος και επίπονος αγώνας μας, θέτοντας τέρμα σε αμφισβητήσεις», υπογραμμίζουν, ευχαριστώντας τόσο την απελθούσα εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, που ομόφωνα αποφάσισε την καταβολή του, όσο και παρούσα εκτελεστική για τη συμπαράστασή της, στη διεκδίκηση του αιτήματος «και ιδιαίτερα την πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Ρ. Δούρου που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το αίτημα μας μέχρι την τελική επίλυση του».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.