Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αποκριάτικες στολές δίνουν δύναμη σε 22χρονη να σταθεί στα πόδια της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Ξάνθης που συμμετέχουν στο καρναβάλι της πόλης.

Συγκεκριμένα, μια 22χρονη κοπέλα εδώ και περίπου 4 χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο λίγο έλειψε μάλιστα να χάσει την ζωή της. Το κόστος όμως αυτό των θεραπειών είναι δυσβάσταχτο μιας και αγγίζει τις 12.000 ευρώ. Η νεαρή κοπέλα, βρίσκεται στην Γερμανία όπου παρακολουθεί μια σειρά από θεραπείες ώστε να μπορέσει να πατήσει ξανά στα πόδια της και να περπατήσει

Οικείοι της απηύθυναν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την νεαρή κοπέλα να περπατήσει ξανά, κοινοποιώντας στοιχεία ενός τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοιχθεί γι' αυτό ακριβώς τον σκοπό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου "Οι Απίθανοι" που συμμετέχει στο Καρναβάλι της Ξάνθης, αποφάσισε - σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς - να προσφέρει 1 ευρώ από κάθε αποκριάτικη στολή που θα διατεθεί φέτος μέσω του Συλλόγου για τον αγώνα της 22χρονης κοπέλας.

"Παραδειγματιζόμενοι από την κίνηση των 'Οι Απίθανοι' Π.Σ Μυρωδάτου , οι Βάτραχοι αισθάνονται την ανάγκη να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας 1€ από κάθε στολή που θα δοθεί. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι αυτή την πρωτοβουλία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Π.Σ. "οι Βάτραχοι" τα μέλη του οποίου αποφάσισαν να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους χρήματα για την νεαρή κοπέλα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.