Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Γιγάντια ανάκληση προϊόντων Mars σε Γερμανία και Ολλανδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκαν κομμάτια πλαστικού.

Η αμερικανική σοκολατοποιία Mars Inc ανακοίνωσε σήμερα μια γιγάντια ανάκληση προϊόντων της, κυρίως των Mars και Snickers, αλλά και άλλων, αφού βρέθηκαν κομμάτια πλαστικού σε ένα προϊόν της.

Στη Γερμανία, η ανάκληση αφορά όλες τις μπάρες Mars και Snickers, τις Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mars Γερμανίας.

Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, το οποίο επικαλείται τη θυγατρική της Mars στην Ολλανδία, στη χώρα αυτή πραγματοποιείται επίσης ανάκληση των ίδιων προϊόντων.

«Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν», αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανάρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω Ίντερνετ.

Στην ανακοίνωση της Mars δεν αναφέρεται ο συνολικός όγκος των προϊόντων που ανακαλούνται ούτε οι οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει η ανάκληση.

--------------

Η Mars ανακαλεί προϊόντα και από άλλες χώρες της Ευρώπης

Μετά τη Γερμανία και την Ολλανδία, ακολουθούν Γαλλία, Βρετανία, Βέλγιο, Ιταλία και Ισπανία.

Η αμερικανική σοκολατοποιία Mars ανακοίνωσε σήμερα μια γιγάντια ανάκληση προϊόντων της σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η οποία αφορά ιδιαίτερα τις μάρκες Mars και Snickers, αφού ένας καταναλωτής βρήκε «ένα μικρό κομμάτι πλαστικού» σ' ένα προϊόν του ομίλου.

Ο όμιλος, ο οποίος είχε ήδη ανακοινώσει ανάκληση προϊόντων του στη Γερμανία και την Ολλανδία, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του πως ανακαλεί ορισμένα από τα προϊόντα του και στη Γαλλία, στη Βρετανία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στην Ισπανία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.