Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Να σταματήσουν πια τις κόντρες»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μήνυμα της μητέρας αδικοχαμένου νεαρού στη Φωκίδα.

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το κακό και να «χαθούν» δύο νέοι άνθρωποι και να τραυματιστεί άλλος ένας στη Φωκίδα. Οι δύο νέοι έκαναν κόντρες με μηχανάκια και η μητέρα του ενός ξέσπασε στέλνοντας ένα μήνυμα σε άλλα παιδιά να σταματήσουν.

Ένας 16χρονος και ένας 20χρονος έτρεχαν με τα μηχανάκια τους στη Μαριολάτα Φωκίδας, όταν συγκρούστηκαν με ένα αυτοκίνητο. Οι δύο φίλοι δεν επέζησαν, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου –που όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής ήταν φίλος κι αυτός των αδικοχαμένων παιδιών- νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, καθώς το όχημα του καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ.

Η μητέρα του ενός νεαρού, του Ζαχαρία, έκανε έκκληση λέγοντας «έστω ένας να με ακούσει. Να σωθεί μια ψυχή…». Αναφερόμενη στον γιο της ανέφερε: «Έχασα τη ζωή μου προσπάθησα πολλές φορές να του αλλάξω γνώμη για το μηχανάκι, αλλά δεν με άκουγε. Είχε αγάπη για το μηχανάκι και χάθηκε. Κυκλοφορούν παιδιά χωρίς διπλώματα. Ο Ζαχαρίας τα είχε τα χαρτιά, αλλά δεν τα είχε πάρει στα χέρια του». Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα σε άλλα παιδιά: «Να σταματήσουν έχω να τους πω. Αυτό με τις κόντρες δεν οδηγεί πουθενά. Γιατί να το κάνουν;».

Ένας από τους κατοίκους είπε αναφερόμενος στον οδηγό του αυτοκινήτου, βουλγαρικής υπηκοότητας: «Δεν τους είδε, δεν πρόλαβε. Και τώρα δεν είναι σε θέση να μας πει τι έγινε», ενώ ένας άλλος τόνισε ότι τα τρία παιδιά «ήταν φίλοι μεταξύ τους. Ήταν ένα λάθος της στιγμής». Πάντως, ο Alpha ανέφερε ότι το τροχαίο –για το οποίο διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς- έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Δείτε το βίντεο του Alpha:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.