Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σκότωσαν το παιδί τους και το έκρυβαν για να εισπράττουν τα επιδόματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρατούσαν το νεκρό σώμα του άτυχου κοριτσιού για τρία χρόνια σε ένα δωμάτιο.

Σε 31 χρόνια καταδικάστηκε ένα ζευγάρι από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το οποίο βασάνισε το άτυχο κοριτσάκι μέχρι θανάτου και στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα του για τρία χρόνια προκειμένου να εισπράττει τα επιδόματα.

Οι «γονείς» είχαν κρύψει το σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού σε ένα δωμάτιο στο νοικιασμένο διαμέρισμα τους και το κλείδωσαν ώστε να μπορούν να παίρνουν τα χρήματα.

Κατά την διάρκεια της δίκης για το αποτρόπαιο έγκλημα, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο πατριός άφηνε τη γυναίκα και το παιδί της να πεινάνε, ενώ τελικά το παιδί κατέληξε από τα βασανιστήρια περίπου το 2009. Η φρίκη αποκαλύφθηκε τρία χρόνια μετά όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος θέλησε να διεκδικήσει την ιδιοκτησία και τα χρήματα που του χρώσταγαν και το ζευγάρι αρνιόταν να εγκαταλείψει το σπίτι.

Οι δικαστικοί επιμελητές ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα όταν μπήκαν στο σπίτι όπου ανακάλυψαν το σώμα του παιδιού μέσα στο δωμάτιο.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε σε 31 χρόνια φυλάκισης.

Όπως γράφει η «Mirror», ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ήθελε να το έχει υπό την κηδεμονία του αλλά η μητέρα του κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ήθελε να το απαγάγει και έτσι υποχώρησε.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στη Σλοβακία ενώ αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί κανείς από τους κοινωνικούς λειτουργούς δεν αναρωτήθηκε, γιατί το παιδί σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στο σχολείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.