Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Νέα πειθαρχικά συμβούλια σε υπουργεία, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στη συγκρότηση των νέων Πρωτοβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων καλούνται να προβούν, άμεσα, υπουργεία, ΝΠΔΔ και περιφέρειες, που έχουν ένα ή περισσότερα πειθαρχικά συμβούλια, καθώς και οι δήμοι κάθε περιφερειακής ενότητας, με διάρκεια θητείας από την 1η Ιανουαρίου 2015 έως το τέλος του 2016, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως επισημαίνεται, η θητεία των μελών των προηγούμενων πειθαρχικών συμβουλίων λήγει στο τέλος του 2014 και οι φορείς θα πρέπει να προβούν άμεσα στην κατάρτιση κατάστασης με τα ονόματα όλων των προϊσταμένων Διευθύνσεων, των οποίων ο υπολειπόμενος χρόνος έως την αυτοδίκαιη λύση της υπαλληλικής τους σχέσης είναι τουλάχιστον τρία έτη. Σημειώνεται ότι, η κατάσταση θα πρέπει να περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο, κλάδο, βαθμό και ΑΦΜ.

Επίσης, καλούνται οι αρμόδιες γενικές διευθύνσεις υπουργείων και τοπικής αυτοδιοίκησης στο υπουργείο Εσωτερικών, να διαβιβάσουν άμεσα την εγκύκλιο και να μεριμνήσει για την έγκαιρη συγκεντρωτική αποστολή των καταστάσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.