Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σύλληψη αστυνομικού για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση Διατάγματος κράτησης οδηγείται σήμερα 30χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη χθες ως ύποπτος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Μιλώντας στο Πρωϊνό Δρομολόγιο ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι ο ύποπτος είναι ειδικός αστυνομικός και εργάζεται στο δυναμικό της ΜΜΑΔ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η σύλληψη του 30χρονου έγινε μετά σχετική από καταγγελία 17χρονης. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με γυναικεία στοιχεία, της ζήτησε να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της, πράγμα το οποίο η 17χρονη έπραξε. Ακολούθως, ο χρήστης του γυναικείου λογαριασμού ζήτησε νέες φωτογραφίες. Αφού η παραπονούμενη αρνήθηκε, αυτός φέρεται να δημοσίευσε στο διαδίκτυο, τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο πιο πάνω λογαριασμός είναι πλαστός. Διενεργήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου.

Χθες, διενεργήθηκε έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και τέσσερις αποθηκευτικές συσκευές (USB).

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.