Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τη βίαζαν και την ανάγκασαν να γίνει πορνοστάρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη ένας 31χρονος στη Σαντορίνη.

Συνελήφθη το Σάββατο στη Σαντορίνη, ένας 31χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε μαζί με συνεργό του μια 30χρονη αλλοδαπή την οποία στη συνέχεια την εξανάγκασε να γίνει πορνοστάρ!

Ο 31χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, σωματεμπορία και παραβίαση προσωπικού απορρήτου. Επίσης, η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη δυο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 51 ετών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το πρωί του Σαββάτου, η 30χρονη υπήκοος Καμερούν κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Θήρας ότι ο 31χρονος, με τον όποιο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, προέβη σε πράξεις σωματικής βίας σε βάρος της και επιπλέον ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 ο κατηγορούμενος από κοινού με 24χρονο την εξανάγκαζαν σε ερωτικές συνευρέσεις από κοινού, τις οποίες κατέγραφαν με χρήση ψηφιακών μέσων.

Επίσης, όπως προέκυψε ο 31χρονος την έπεισε να μεταβεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου την παρέλαβε ο 51χρονος και αφού την μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υπήρχε εγκατεστημένος κινηματογραφικός εξοπλισμός, την εξανάγκασε σε σεξουαλικές συνευρέσεις με άγνωστα πρόσωπα, τις οποίες κατέγραφε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 31χρονου στη Θήρα, όπου παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.