Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η ActionAid έχει γενέθλια και το γιορτάζει!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοναδικές τιμές στα μπλουζάκια της.

Την εβδομάδα 21 με 25 Οκτωβρίου η ActionAid Ελλάς γίνεται 16 και σαν κάθε «sweet 16» θέλει να το γιορτάσει! Από την Τρίτη 21 μέχρι το Σάββατο 25 κάνει εκπτώσεις στα μπλουζάκια της σε μοναδικές τιμές!

Τα υπέροχα σχέδια στα «Τ-shirt με σκοπό» μόνο την εβδομάδα 21 με 25 Οκτωβρίου θα διατίθενται σε τιμές από 6 ως 10 ευρώ! Αποκτήστε τα και κάντε τη δική σας δήλωση με τα μηνύματά τους: «Share the love», «Love is the Fuel», «Keep Calm and Change the World» και πολλά άλλα.

Ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μπλουζάκια με φρέσκα και χαρούμενα σχέδια θα σας περιμένουν στο κατάστημα της ActionAid, Βεΐκου 2 στο Κουκάκι. Ιδέες για ένα διαφορετικό δώρο που κάνει τον κόσμο μας λίγο καλύτερο, αφού με κάθε αγορά σας στηρίζετε τη δράση της ActionAid.



Ελάτε, λοιπόν, στο κατάστημα της ActionAid, νιώστε ξανά 16 ετών, στηρίξτε τη δράση της διεθνούς οργάνωσης και φορέστε ένα μπλουζάκι με σκοπό! Θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσετε καφέ και τσάι Fair Trade εξαιρετικής ποιότητας!

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου από τις 6.00 ως τις 8.00 μ.μ. θα έχει πάρτυ με ζωντανά κρουστά από το συγκρότημα της Σχολής Αφρικανικού Χορού και Κρουστών Seli Kanou.

To κατάστημα ActionAid βρίσκεται Βεΐκου 2 στην Αθήνα, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. Οι ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.