Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συναυλία του Φραγκούλη για τους σκοπούς του "I live For Me"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 9μ.μ, για μία βραδιά με διεθνές άρωμα και σπουδαίους προσκεκλημένους, αφιερωμένη στους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For ME – Όλα για τη Ζωή Μου.

Καλεσμένοι του επί σκηνής θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel και σε ειδική εμφάνιση ο αγαπημένος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και η Παιδική Χορωδία του St. Catherine’s School υπό την μπαγκέτα του σπουδαίου μαέστρου Richard Balcombe.

Πρόκειται για μία ειδυλλιακή συναυλία με τίτλο Sing Me An Angel, όπου οι δύο καλλιτέχνες, Μάριος Φραγκούλης και Sissel, θα ερμηνεύσουν αγαπημένα ξένα τραγούδια που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη. Στην μαγική αυτή βραδιά ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική.

Ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται πρώτη φορά με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross-over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Διάσημη για τον «κρυστάλλινο» ήχο και το εύρος της φωνής της, αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως για το μοναδικό μουσικό ύφος της, το οποίο χαρακτηρίζεται από αιθέριες αντηχήσεις.

Μαζί τους σε μια ειδική εμφάνιση θα συμμετέχει και ο αγαπημένος έλληνας συνθέτης και σολίστ Στέφανος Κορκολής, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του διακόπτει το πρόγραμμα συναυλιών του και έρχεται να στηρίξει το έργο του Σωματείου.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Opera και παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe (Ρίτσαρντ Μπάλκομ). Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται συνεργασίες με σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες (José Carreras, Roberto Alagna, Angela Gheorgiu κ.ά.) και κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου όπως η London Symphony Orchestra κ.ά. Είναι μόνιμος συνεργάτης της BBC Concert Orchestra, ενώ για πάνω από 20 χρόνια διηύθυνε αναρίθμητες συναυλίες, σε απευθείας μετάδοση για το BBC Radio 2, στο μακροβιότερο ραδιοφωνικό πρόγραμμα στον κόσμο, με τίτλο Friday Night is Music Night.

Οι καλλιτέχνες θα μας μεταφέρουν στον κόσμο της spiritual μουσικής δίνοντας μια άκρως ατμοσφαιρική συναυλία με διάσημα ξένα τραγούδια που μιλάνε απευθείας στην καρδιά μας, σε μια σπάνια μουσική σύμπραξη διεθνούς βεληνεκούς κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείο I Live For Me - ‘Ολα Για Τη Ζωή Μου. Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

Την Επιμέλεια Παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Half Note Productions. Στα τριάντα πέντε χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, έχει ταυτίσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιδεικνύοντας σπουδαίες συνεργασίες με μερικά από τα διασημότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλ.: 210 72 34 567



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.