Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, την Κυριακή, στο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ, στην περιοχή ευθύνης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κοιλάδα των Τεμπών από τον αναμενόμενο κυκλοφοριακό φόρτο, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ της Κυριακής, θα ισχύσουν οι εξής ρυθμίσεις:

- Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

- Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

- Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.