Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ασθενής με ALS καλεί τον Σαμαρά σε Ice Bucket Challenge!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η έκκληση ενός 52χρονου Χανιώτη προς τον πρωθυπουργό «να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του».

Ήρθε η σειρά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προσκληθεί να συμμετάσχει στην εκστρατεία Ice Bucket Challenge, την ώρα που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει «φωτιά» από τα δροσερά μπουγελώματα διασήμων και μη για τη στήριξη των ασθενών με Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

Η πρόσκληση – πρόκληση ήρθε από τον 52χρονο Χανιώτη, Μάρκο Σημαντηράκη, που πάσχει από την ανίατη ασθένεια τα τελευταία 6 χρόνια και έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το ιδιαίτερο Ice Bucket Challenge πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Κουνουπιδιανά Χανίων, στο σπίτι της οικογένειας. «Ήταν μια ιδέα του πατέρα μου και αναλάβαμε να την οργανώσουμε», δήλωσε στο flashnews.gr ο γιος του κ. Σημαντηράκη, Μπάμπης ,εξηγώντας ότι ο πατέρας του δεν μπορεί να μιλήσει και για αυτό η οικογένειά του ανέλαβε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του.

Στο βίντεο, η κόρη του διαβάζει τα λόγια, εκ μέρους του πατέρα της, ανακοινώνοντας τα τρία ονόματα που προσκαλούνται σε… αυτομπουγέλωμα: «Προσκαλώ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ελπίζοντας να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, το δημοσιογράφο και φίλο του Νίκο Μάνεση τον οποίο εκτιμάει πολύ και το τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, που έχει δείξει και στο παρελθόν με πράξεις του το φιλανθρωπικό του έργο».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.