Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Με κάθε στεγαστικό δάνειο δώρο μια... γάτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για να ευχαριστήσει τους πελάτες της που συνάπτουν στεγαστικό δάνειο, η ρωσική κρατική τράπεζα Sberbank αποφάσισε να τους δανείζει μαζί και μια... γάτα που θα τους συνοδεύει στο νέο τους σπίτι όταν αυτό θα είναι έτοιμο για να εγκατασταθούν.

Οι πελάτες της Sberbank μπορούν μάλιστα να επιλέξουν τη γάτα που προτιμούν, είτε πρόκειται για μια άτριχη σιαμέζα είτε για πιο χνουδωτά μικρά αιλουροειδή, διαλέγοντας μεταξύ των δέκα που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες και έχουν αναρτηθεί στο kotoservice.ru.







Οι γάτες, που είναι "ειδικά εκπαιδευμένες" από τη Sberbank, θα δοθούν δωρεάν σε τριάντα "τυχερούς" δανειολήπτες, για δύο ώρες το πολύ. Σύμφωνα με τη ρωσική παράδοση, αν μια γάτα περάσει πρώτη από την πόρτα ενός καινούριου σπιτιού, το μέλλον για τον ιδιοκτήτη του προμηνύεται λαμπρό.

Οι πελάτες θα πρέπει πάντως να υπογράψουν ένα συμφωνητικό όπου θα δηλώνουν ότι δεν θα κακομεταχειριστούν το ζώο και ότι δεν θα θεωρήσουν υπεύθυνη την τράπεζα για τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει η "γούρικη" γάτα στο νέο τους σπίτι.

Οι γάτες είναι πολύ δημοφιλείς στη Ρωσία και ορισμένες έχουν φτάσει μέχρι τις ανώτατες σφαίρες... εξουσίας, όπως η Ντοροφέι, η γάτα του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που έχει γίνει διάσημη στο διαδίκτυο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.