Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Μανώλη Λιδάκη – Τραυματίστηκε ελαφρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης τραυματίστηκε για να σώσει το σκύλο του, όταν έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό του στην Τσακώνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερχόταν στην Κυπαρισσία για διακοπές και όπως οδηγούσε είδε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε στην εφημερίδα «Ελευθερία», προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αλλά τα φρένα δεν υπάκουσαν και αναγκάστηκε να το ρίξει πάνω στις μπάρες, για να το σταματήσει.



Πάνω στον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά ο σκύλος του, ένα μπόξερ, είχε στριμωχτεί φοβισμένο στο πίσω κάθισμα. Χωρίς να διστάσει κι ενώ το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες, ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο με κίνδυνο της ζωής του για να μπορέσει να βγάλει το σκύλο του, και το κατάφερε.

Στην προσπάθειά του όμως να τον σώσει, ο ίδιος έπαθε εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι και στο πρόσωπο. Αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που τον ένοιαζε αφού ήταν χαρούμενος που κατάφερε να σώσει τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο ενώ μέσω της "Ε" ευχαρίστησε τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας για τη φροντίδα τους. «Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και επιστήμονες, η ανθρωπιά που βρήκα στο ΚΥ Μεγαλόπολης είναι κάτι σπάνιο και συγκινητικό», είπε ο Μανώλης Λιδάκης.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 6.30 το απόγευμα στο νέο αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Τσακώνας, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Στο σημείο χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία για περίπου μισή ώρα ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στον τόπο όπου φλεγόταν το όχημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.