Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Οικογένεια έχει λύκους για… κατοικίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια οικογένεια από τη Λευκορωσία έχει για κατοικίδια… λύκους.

Η οικογένεια Selekhs, που ζει στο χωριό Zacherevye, 250 χιλιόμετρα βόρεια του Μινσκ, πριν από 5 χρόνια πήρε μια ομάδα νεογέννητων λύκων στο σπίτι της και τους διατηρεί ως κατοικίδια, ενώ έχει καταφέρει πλέον να τους εξημερώσει πλήρως.





«Στην πραγματικότητα, η συμπεριφορά των λύκων είναι διαφορετική από αυτή που συνήθως περιμένουν οι άνθρωποι. Οι λύκοι υποτίθεται ότι έχουν άγρια ένστικτα και ακολουθούν έναν αυστηρό κώδικα ιεραρχίας στην αγέλη. Όμως οι δικοί μας δεν εμφανίζουν κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Αντ’ αυτού είναι ήμεροι και παίζουν παιχνίδια στη φύση με τη 10 ετών κόρη μας Alisa», λέει η οικογένεια.



Ο πατέρας Oleg πήγε για κυνήγι στο δάσος, όταν ο σκύλος του βρήκε τέσσερα ορφανά κουτάβια λύκων. Οι γονείς τους είχαν πυροβοληθεί από τους κυνηγούς και τα μωρά σίγουρα δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν στο βαρύ χειμώνα. Έτσι τους πήρε όλους στο σπίτι, τους έφτιαξε έναν ειδικό χώρο και τους μεγάλωσε σαν κατοικίδια. Με την πάροδο των ετών, οι λύκοι έχουν γίνει πολύ κοινωνικοί με τους κατοίκους του χωριού και δεν αποχωρίζονται με τίποτα την οικογένεια που τους μεγάλωσε.






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.