Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ψάξε και βρες τα λεφτά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανώνυμος και πάμπλουτος χρήστης του Twitter κρύβει χρήματα στο Σαν Φρανσίσκο.

Ψάξε, ψάξε… και θα τα βρεις. Έναν «ευεργέτη» έχουν αποκτήσει οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα διαρκές κυνήγι «θησαυρού» με στόχο να βρουν τα χρήματα που κρύβει –είτε εντός είτε εκτός λευκών φακέλων- ένας ανώνυμος χρήστης του twitter. σημειωτέων, ο εν λόγω άνθρωπος είναι ζάμπλουτος και αποφάσισε με αυτόν τον μοναδικό τρόπο να βοηθήσει τους συμπολίτες του.

Τα ποσά μπορεί να φτάνουν και τα 100 δολάρια. Ο συγκεκριμένος χρησιμοποιεί μια εφαρμογή του twitter που ονομάζεται «Hidden Cash» και –όπως αναφέρει η Daily Mail- έχει προκαλέσει χαμό στα social media. Βρίσκει τις πιο απίθανες κρυψώνες της πόλης, μετακινούμενος από γωνιά σε γωνιά της και στη συνέχεια tweet-άρει δίνοντας κάποια στοιχεία για να οδηγήσει την πλειάδα των ενδιαφερομένων στο σημείο που τα έχει κρύψει. Βέβαια, τα όσα γράφει και η συνοδευτική φωτογραφία βάζουν τον κόσμο σε σκέψεις για να προσπαθήσει να βρει που είναι το συγκεκριμένο σημείο που περιγράφει.

Λεφτά έχουν βρεθεί κάτω από καρέκλες, από πάγκους, σε σκάλες, σε δημόσια πάρκα, μέχρι και κοινές τουαλέτες! Το πρόσωπο πίσω από «Hidden Cash», αναφέρει το online περιοδικό Bold Italic, είναι ένας μεγιστάνας ακινήτων και ο σκοπός αυτού του δημιουργικού κυνηγιού είναι για να δώσει πίσω στην κοινότητα όσα της χρωστάει μιας και τον έκανε πλούσιο.

«Έβγαλα εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια, περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Εντούτοις, πολλοί φίλοι και αγαπημένα μου πρόσωπα αδυνατούν να αγοράσουν ένα αξιοπρεπές ακίνητο», αναφέρει. «Αυτό μου προκάλεσε έναν έντονο προβληματισμό. Οπότε είμαι αποφασισμένος να δώσω μερικά από τα χρήματα που έβγαλα με έναν διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο».


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.