Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Το ΑΣΕΠ παρέλαβε τους τελικούς πίνακες για δημοτική αστυνομία και υπαλλήλους ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας.

Τους τελικούς πίνακες διάθεσης του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας παρέλαβε το ΑΣΕΠ, από τα 12 αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας.

Η Αρχή παρέλαβε τους τελικούς πίνακες διάθεσης, τους ενοποίησε και κατάρτισε τους τελικούς πίνακες κατάταξης και διάθεσης, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα του νόμου, τυχόν αιτήσεις θεραπείας κατά των τελικών ενιαίων πινάκων διάθεσης υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός από την ανάρτησή τους στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ. Σημειώνεται ότι οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων θεραπείας ορίζονται από 27 Μαΐου έως και 25 Ιουνίου, ενώ οι αιτήσεις θεραπείας που έχουν ήδη υποβληθεί θα εξεταστούν χωρίς ανάγκη επαναλήψεώς τους.

Επίσης, η Αρχή επισημαίνει ότι οι τελικοί ενιαίοι πίνακες διάθεσης, κατά το μέρος που αφορούν το υπουργείο Δικαιοσύνης, επέχουν θέση επικαιροποίησης του εκδοθέντος στις 10/4/2014 οικείου τελικού πίνακα διάθεσης.

Οι πίνακες αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στους φορείς υποδοχής.
Εξάλλου, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τους κάτωθι οριστικούς πίνακες:

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των κλάδων ΠΕ Διοικητικής Οικονομικής Υποστήριξης και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας των κλάδων ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΔΕ Τεχνικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ),

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας του κλάδου ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού του Πανεπιστημίου Πατρών.

- Τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε ορθή επανάληψη, ύστερα από μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν από το εν λόγω Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο με βάση έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.