Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

4+1 βότανα που επιταχύνουν το αδυνάτισμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο θαυματουργό από την ίδια τη φύση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επί αιώνες ο άνθρωπος σκύβει πάνω στη φύση και ζητάει τη βοήθειά της για θέματα υγείας, ομορφιά και ευεξίας. Τα βότανα λειτουργούν ευεργετικά και στη διατροφή και συμβάλουν αποτελεσματικά στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

1.Λουΐζα: εξαιρετικό στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, συμβάλλει στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και στον έλεγχο της όρεξης. Βοηθάει στην αποτοξίνωση και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

2.Πράσινο Τσάι: ενισχύει την ικανότητα του σώματος να κάψει λίπος και να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να καούν περισσότερες θερμίδες. Επίσης, αυξάνει με επιτυχία την οξείδωση του λίπους.

3.Ιβίσκος: συμβάλλει στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. Έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, είναι αποτελεσματικός στην πέψη και βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης.

4.Πικραλίδα: αποτοξινώνει τον οργανισμό και επιβραδύνει τη διαδικασία της πέψης. Βοηθάει στο να μεταβολίζονται σωστά τα λίπη και τα σάκχαρα του οργανισμού ενώ δημιουργεί στο σώμα το αίσθημα της πληρότητας.

5.Φασκόμηλο: συμβάλλει στην απώλεια περιττών κιλών, ενεργοποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρυθμό του μεταβολισμού. Αποτοξινώνει με επιτυχία και βοηθάει στην αποβολή των περιττών υγρών από το σώμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.