Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Φανάρια χωρίς νόημα στον Πύργο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν δουλεύουν ενώ υπάρχουν.

Χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία από την ημέρα που τοποθετήθηκαν, βρίσκονται οι φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία του Πύργου, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της αυξημένης διέλευσης οχημάτων.



Στην οδό Πατρών (κοντά στον ΟΣΕ) και στην Αγίου Γεωργίου (στη διασταύρωση με την Υψηλάντου), οι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθετήθηκαν από τον δήμο του Πύργου, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η λειτουργία τους στα συγκεκριμένα σημεία, μέχρι σήμερα, παραμένουν, ανενεργοί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί να ταλαιπωρούνται.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οδηγοί στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», το κυκλοφοριακό πρόβλημα σε πολλές οδούς της πόλης, δεν έχει λυθεί, καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, ενώ επεσήμαναν ότι σε οδούς που η κίνηση είναι αυξημένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οι σηματοδότες παραμένουν ανενεργοί και σε άλλες οδούς, λειτουργούν κανονικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που σε κομβικά σημεία της πόλης, όπου οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν, έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα ή δημιουργούνται ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων.


Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.